WordPress tijd en werk bijhouden Plugin

general-time-recording-wordpress-plugin-enWerkt u voornamelijk met WordPress? Hebt u meerdere werknemers die met de blog bezighouden zich? Heb je ontwikkelaars die hoe dan ook inloggen op WordPress, moeten omdat ze met hen werken? Heb je ooit een tijdopname van de arbeidstijd?

Nieuwe HRM werk bijhouden plug ins is een volledige werknemer time tracking in de WordPress backend. De werkende tijdopname werkt voor WordPress gebruikers die alleen als een abonnee zijn ingedeeld.

De plugin is eenvoudig: de gebruiker uitlogt en begint te werken. Het systeem heeft echter de eigenschap voor het verzamelen van zichzelf ook al – de gebruiker van de computer of browser – het ditmaal verplettert Log uit WordPress.

Gebruikers interface
– pauzetijden
– knock,
-ziek logboek vastleggen.

Ook bevat de invoegtoepassing een update-functie, zodat alle toekomstige updates opgenomen met zijn. Als een klant, zal u genieten van volledige steun, zolang er de betaalde versie van de plugin is.

De veiligheidsmaatregelen van de invoegtoepassing de is ook indrukwekkend. De gebruiker de plugin geactiveerd, is het slechts een van het in de backend moet bewerken en ook de enige die het extra personeel ziet worden weergegeven. Moet hij niet dit, hij extra gebruiker-id’s die ook deel uitmaken van de human resources afdeling kunt instellen.

Iedereen in de human resources afdeling personeel kan profielen wijzigen en instellen van de gewenste uren van de werknemers, zelfs als dit WordPress gebruiker niet als beheerder is.

Ik vind het jammer dat de plugin niet beschikbaar in durch is maar u dit gemakkelijk met de meegeleverde .po-bestanden doen kunt .

Installatie Opmerking: Na het activeren van de plugin, eenmaal log uit en log weer in. Zelfs in het gezichtsveld, trek je de dashboard-widget met tijd en aanwezigheid. Er is ook nog steeds een beetje widget dat de hurende Manager de baas toont. Deze kleine widget toont ook het telefoonnummer als het is opgeslagen in de metagegevens, zie “tel”.